Echipa

Echipa J’Info Training urmareste sa atinga ofere experiente de dezvoltare unice pentru participantii la trainingurile pe care le organizeaza.

La baza activitatii noastre avem urmatoarele valori:

  • Pasiunea
  • Excelenta
  • Dezvoltarea continua
  • Experienta

Trainerii nostri:

Fondatoare a unei afaceri cu o experienta pe piata de peste 20 de ani, Carmen sustine in cadrul J’Info Training cursuri pe urmatoarele tematici: turism, abilitati manageriale, management de proiect, vanzari si inovatie. Organizeaza sesiuni interactive, cu accent pe activitati practice si o atmosfera dinamica.

Jacqueline, in calitate de Director General J’Info Training, reuseste sa impartaseasca foarte mult din experienta personala in cadrul cursurilor de ghid si agent in turism. A calatorit foarte mult si acest lucru i-a permis sa acumuleze cunostinte despre diverse locuri si culturi, pe care le impartaseste cu participantii la cursuri in cel mai interactiv mod. Este formator autorizat.

Aurel, in calitate de Director General J’Info Tours, are o vasta experienta internationala. In cadrul J’Info Training sustine cursuri pe urmatoarele tematici: management, tehnici specifice specialistilor din turism, management in perioda de recesiune si vanzari. Este formator autorizat.

Dragos sustine sesiuni cu teme precum ticketing-ul, specializarile agentului de turism si management in activitatea de turism. Formator autorizat si cu o experienta de peste 15 ani in activitatile de turism si in calitate de coordonator al departamentului de Ticketing Corporate din cadrul J’Info Tours, el este apreciat pentru sesiunile interactive pe care le desfasoara.

Leonardo detine certificari in domeniul psihologiei: Evaluare si interventie psihoterapeutica, Colegiul Psihologilor din Romania si un atestat Top Quality Management. Formator autorizat, are experienta in sustinerea cursurilor de: Istoria Artei, Tehnici specifice in activitatea hoteliera, Tehnici specifice agentului de turism (cursuri de turism).

Adriana, cu o experienta de peste 16 ani in vanzari de servicii si consultanta de vanzari si marketing, sustine ca formator autorizat programe de vanzari, negociere, comunicare, management si psihologia gandirii pozitive din portofoliul J’Info Training.

Formator autorizat si cu o experienta de 9 ani in marketing, BTL si cercetare de piata, acumulati intr-o agentie de publicitate si o firma de turism, Maria a coordonat si implementat campanii de promovare si strategii de marketing. In cadrul companiei J’Info Training, sustine modulele de marketing turistic .

Adrian este licentiat in stiinte juridice si administrative si formator autorizat, fiind implicat in numeroase activitati de redactare si implementare a proiectelor europene, de consiliere juridica a companiilor. In cadrul J’Info Traning sustine cursuri pe urmatoarele tematici: achizitii publice, management de proiect si antreprenoriat.

Carmen, este specializata pe domenii precum legal si comercial, aparare si securitate, medical, educatie si istorie. De asemenea, Carmen a participat de-a lungul carierei sale la diferite cursuri de protocol, comunicare si influentare, si limbi straine. Livreaza module de limba engleza, relatii in afaceri si cursul de eticheta in mediu business, in cadrul companiei J’Info Training. Este formator autorizat.

Ingrid, este profesor de limba germana la Casa de Cultură ”Friedrich Schiller”. In cadrul J’Info Training sustine cursul de limba germana.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s