Povestile oamenilor care ne inspira

Cati dintre voi sunt inspirati de povestile oamenilor precum Steve Jobs, Mark Zuckerberg, George Soros, Bill Gates, etc?

In ultima perioada am observat ca din ce in ce mai multe persoane citesc carti despre povestile de viata ale acestor persoane, fiind prezentate ca un exemplu de ”how to do”. Evolutia, realizarile si succesul lor constituie modele ale lumii contemporane despre modul in care poti sa obtii ceea ce-ti doresti cu adevarat.

Care este esenta succesului acestor persoane? Consideram ca ATITUDINEA, PASIUNEA, ASUMAREA RISCURILOR sunt doar cateva dintre elementele necesare pentru a reusi.

In unul din articolele anteriore va vorbeam despre distrugatorii de vise si impactul acestora asupra noastra. Aici dorim sa va reamintim ca zilnic puteti intalni oameni ale caror  actiuni, povesti de viata va pot convinge cat de important este sa avem atitudinea potrivita.

Cati dintre noi ar dona sange pentru a ajunge la o conferinta? Cati dintre noi ar fi in stare sa lucreze 12 ore fiind cu umarul si piciorul in ghips? Cati dintre noi ar lucra la doua job-uri si ar face si voluntariat? Acestea sunt doar cateva din povestile oamenilor pe care i-am cunoscut. Sunt cei care nu incearca sa caute scuze si lupta pentru visele lor.

Va indemnam sa fiti mai receptivi si sa urmariti cu atentie povestile oamenilor din jurul vostru si sa incercati sa va creati propria poveste.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s