Conferinte si Seminarii

25 septembrie 2012 – Thinking into results. Reinvent yourself for succes! Bob Proctor (Bucuresti)

Bob Proctor lucreaza cu lideri ai unora dintre cele mai mari companii din lume, furnizand seminarii si programe care cresc performanta acestora, “descatusand” potentialul oamenilor. Credinta lui Bob este ca oamenii sunt cel mai important activ al unei companii.

Pe 25 septembrie, Bob Proctor va sustine un seminar la Crystal Pallace Ballroom in Bucuresti. Pentru mai multe detalii accesati site-ul oficial.

15-16 octombie 2012- E-nnovation- conferinta regionala dedicata comertului electronic si afacerilor online (Poznan, Polonia)

Aflata la a treia editie coferinta reuneste reprezentanti ai companiilor de top, precum si specialisti in e-business din estul Europei. Se vor aborda tematici precum noile tendinte in e-business, studii de caz pe e-commerce, noile tehnologii si inovatii pentru e-commerce, solutii pentru cresterea vanzarilor.

Pariticipantii pot participa si la concursul de planuri de afaceri Start-up with E-nnovation cu o idee de e-business. Pentru mai multe detalii despre regulementul concursului si despre conferinta click aici.

31 octombrie 2012 – Legal Issues in Social Media (Bucuresti)

Legal Issues in Social Media este o conferinta adresata avocatilor in-house ai companiilor implicate in advertising sau marketing, managerilor de resurse umane, precum si profesionistilor in relatii publice, corporate affairs, social media, marketing si branding din cadrul companiilor interesate sa afle informatii relevante despre aspecte legale precum: riscurile la care sunt supuse companiile in social media, dreptul de proprietate intelectuala, defaimare si calomnie in retelele sociale sau riscurile pe care le genereaza angajatii companiei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s