Eticheta in Afaceri pentru Secolul XXI, Lynne Brennan

Nu trebuie sa fii neaparat om de afaceri, antreprenor si nici chiar angajat pentru a citi cu placere aceasta carte si pentru a-i gasi utilitatea. Oricine interactioneaza cu persoane in cadrul unor intalniri, interviuri sau evenimente poate descoperi informatii relevante si folositoare referitoare la situatii de lucru cotidiene. Daca te-ai intrebat vreodata Oare cum ar trebui sa aranjez invitatii la o intalnire de afaceri? sau Care ar fi cadoul potrivit pentru clientul nostru?, vei gasi in aceasta carte toate detaliile de care ai nevoie pentru a fi mai eficient in activitatile zilnice.

Merita citita pentru ca este presarata cu recomandari pentru a face fata cu brio oricarei provocari profesionale. In plus, regasim aici o serie de exemple ce pot fi extrem de utile mai ales in cazul unor situatii neobisnuite, neasteptate sau jenante.

Pentru cei grabiti : la finalul fiecarui capitol este un rezumat al acestuia sub forma unor sfaturi succinte (De facut/De evitat)

Pentru cei interesati: la finalul cartii este o lista de lecturi recomandate celor care doresc sa aprofundeze subiectul etichetei in business.

Noua ne-a placut stilul clar, structurat si informatiile utile bine organizate. De asemenea, am aprecita exemplele actuale, precum si capitolele despre neticheta si despre comportamentul recomandat in diferite tari.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s