The Way of the Dog, de Geoff Burch

Daca ti s-a intamplat cel putin o data sa te intrebi Oare cum am ajuns aici?  sau Cum fac sa ajung acolo? atunci iti recomandam o carte despre arta de a face succesul inevitabil. Geoff Burch este unul dintre cei mai pretuiti consultanti si vorbitori motivationali din lume. Il fac diferit stilul de a scoate in evidenta greselile pe care le facem adesea si abilitatea de a oferi solutii si sfaturi pe care le putem pune in practica imediat.

Merita citita pentru ca este plina de anecdote si sfaturi utile in viata de zi cu zi. In plus, ne invata cum sa ne pregatim proiectele de orice fel si cum sa trcem peste fiecare obstacol care ni se poate parea un esec.

Pentru cei grabiti cartea este presarata cu concluzii si sfaturi succinte care se regasesc pe cate o pagina. Veti gasi concluziile dupa fiecare idee importanta sau povestioara.

Pentru cei interesati: recititi cartea in momente diferite ale vietii sau carierei voastre si veti descoperi noi intelesuri si noi piste de explorat.

Noua ne-a placut stilul jovial al autorului, faptul ca este o lectura aparent usoara, dar plina de intelesuri, notitele dintre ideile principale si povestea plina de umor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s