Voi despre noi

RECRUTARE SI SELECTIE

“Experienta avuta la cursul organizat de J’Info Training a fost cat se poate de placuta si de folositoare. Lucrez in domeniul resurselor umane de ceva timp si ma ocup de selectie si recrutare de personal. Informatiile pe care le-am primit pe perioada celor 2 zile de curs mi-au oferit posibilitatea de a-mi dezvolta activitatea profesionala. As urma oricand un curs sustinut de Madalina.”

Patricia Georgescu – HR Officer, Anchor Group

PROTOCOL IN MEDIUL BUSINESS SI DIPLOMATIC

“Imediat dupa curs am organizat o intalnire importanta pentru actionarii companiei si pot spune ca a fost o reusita din punctul de vedere al organizarii.  Mi-au folosit cunostintele practice de la curs si am avut si atitudinea impusa de acest eveniment. Delegarea sarcinilor a fost de un real folos; nu am mai fost atat de obosita si “imprastiata”.  Totul a decurs asa cum trebuie, de la organizare si pana la vestimentatie. Multumesc pentru tot si astept si alte cursuri!”

Mirela Craciun Asistent Manager, FERMIT S.A.

FORMATOR

“Cursul de Formator la care am participat fost tare interesant. Mi-a placut metoda de a transmite informatia, pentru ca a fost dinamic si interactiv. Nu ne-a dat senzatia de obligativitatea de a asimila, ci s-a folosit mai degraba metoda “experimentand inveti”. Am invatat cum sa captezi atentia, cum sa menti contactul permanent cu cursantul, cum se pregateste o sesiune de curs. Ca o concluzie: oricand asparticipa cu placere la un curs astfel organizat, indiferent de tematica, mai ales pentru ca intr-un timp scurt poti acumula multe informatii. NOTA 10 pentru trainerul nostru!”

 Delia Stanescu – Dir. Executiv, Directia de Asistenta Sociala Targoviste

ETICHETA IN MEDIU BUSINESS 2013

“Cursul de eticheta in afaceri, sustinut de Carmen Stan a fost un prilej extraordinar de a interactiona cu notiuni de bune practici in relatii comerciale la nivel inalt. Un atu al acestui curs este in sine experienta directa a trainerului care a avut raspunsuri la probleme punctuale de eticheta expuse de cursanti. Este un seminar care trebuie urmat de orice specialist in comunicare. Totodata, alaturi de trainer si de colegii de curs, am petrecut doua zile interesante prin punerea laolalta a experientei fiecaruia dintre noi. ”

Mara Gojgar CEO Confident Communications

AGENT DE TURISM – GHID 2013-2014

GHID NATIONAL TOUROPERATOR 2014

IMG_0295

“Ma bucur din suflet ca am facut cursul de ghid aici la Jinfo si nu in alta parte pentru ca altfel as fi ratat compania si poate chiar prietenia atator oameni faini. Nu cred ca se putea crea un grup mai divers din punct de vedere al personalitatilor si care totusi sa se inteleaga. Va multumesc tuturor pentru ca mi-ati oferit o petrecere pe cinste de ziua mea si tie Catalin pentru ca ne-ai adus pe toti sub acelasi acoperis si pentru ca ai avut grija ca toata lumea sa se simta bine.

P.S Nu uitati ca Delilah este melodia preferata a domnului Munteanu, si ca fara dansul calatoria noastra ar fi fost mult mai fada si fara energie.”

Vlad Mihai Dinisoaie – Cursant la Agent de Turism – Ghid, Seria aprilie-noiembrie 2013

“M-am bucurat enorm sa pot fi parte in experienta colectiva a celui mai dinamic grup, care a crescut mai rpd decat fat frumos de cand a luat nastere – sfarsitul lui aprilie! Si nu as vrea sa fiu telenovelist in aprecieri prea siropoase pt ca, ne vom revedea de fiecare data cand energiile noastre vor rezona la unison. De acum inspre viitor, vom ramane impreuna.
Multumesc, Catalin!”

Robert Ciucescu – Cursant la Agent de Turism – Ghid, Seria aprilie-noiembrie 2013

IMG_0332

“Ce tare ar fi fost petrecerea daca si stiam ca te serbam, Vladutz cat despre Delilah si acum o mai visez :))) miss ya all!”

Andreea Savulescu, Cursant la Agent de Turism – Ghid, Seria aprilie-noiembrie 2013

“Aproape ca nu imi vine sa cred ca au trecut deja cele 6 luni, la inceput parea o perioada atat de lunga si acum ma gandesc oare cand a trecut timpul..?!?

In prima zi cand ne-am cunoscut cu totii, imi amintesc ca ne-ai spus ca nu intamplator am ales sa facem cursul “acum” , poate ca atunci nu am constientizat la ce anume faceai referire, dar pe parcursul acestor luni s-au intamplat atatea lucruri, ca abia acum imi dau seama cum se leaga si ma bucur mult ca am avut inspiratia si sansa sa particip la cursurile organizate de Jinfo si sa cunosc atatia oameni deosebiti, de la care am primit un frumos model de urmat si o multime de lucruri de invatat.”

Simona Florescu – Cursant la Agent de Turism – Ghid, Seria aprilie-noiembrie 2013

Multumim! lui Catalin Gavrilescu, Cursant la Agent de Turism – Ghid, Seria aprilie-noiembrie 2013

“Cursul de Agent de Turism Ghid la J’Info Training a fost o experienta foarte buna, de calitate, cu oameni profesionisti care isi cunosc bine meseria si care stiu sa transmita si altora pasiunea si cunostintele lor. Prin urmare, am decis sa urmez tot la J’Info Training si cursul de Ghid National si sunt convins ca, la finalul acestuia, voi putea incepe sa practic aceasta meserie cu incredere in mine, cu placere si cu profesionalism.”

Razvan Dumitrache – Cursant la Agent de Turism – Ghid, Seria iulie-noiembrie 2013, in cadrul Proiectului POSDRU “Calificări în turism – O şansă la un viitor mai bun”, in parteneriat cu Asociaţia Colfasa971393_394331767367699_1921089361_n

“Apreciez cursul de “Administrator Pensiune Turistica” de la J’Info Training pentru calitatea materialului didactic. Suportul de curs a fost unul dintre cele mai complete pe care le-am utilizat in cursuri similare, avand foarte multe detalii utile in activitatea practica. Dupa absolvirea, acum 10 ani, a cursului de Ghid si Agent de Turism, acest curs vine in completarea activitatii mele extra-profesionale si a reprezentat o oportunitate binevenita. Chiar daca nu activez permanent in acest domeniu, proiectele mele personale au mare nevoie de specializare profesionala. Prin examenul de sfarsit de curs am reusit sa imi finalizez si exercitiul practic.

Am cuvinte de lauda si pentru comunicarea cu echipa de proiect care ne-a asigurat toate informatiile necesare si a insistat cu rabdare sa primeasca feed-back sau confirmari de la noi toti. Multumesc foarte mult!”

George Culda – Cursant la Administrator Pensiune Turistica, Seria iulie-noiembrie 2013, in cadrul Proiectului POSDRU “Calificări în turism – O şansă la un viitor mai bun”, in parteneriat cu Asociaţia Colfasa

“Este o onoare placuta sa pot saluta si sa cunosc personal pe toti cei implicati in acest Proiect si totodata sa pot adresa multumirile mele pentru sansa deosebita de a fi fost admisa sa  particip la acest Curs de formare profesionala.

Eu personal – si consider ca toti participantii – am cunoscut  in echipa J’INFO TRAINING si J’INFO TOURS, oameni de exceptie, cu experienta, autentici profesionisti  in domeniul lor si totodata prietenosi si amabili.

S-a putut astfel stabili o relatia interumana si profesionala de inalt nivel, fapt ce a permis ca intr-un interval relativ scurt sa acumulam un volum mare de cunostinte, sa invatam  lumea fascinanta a turismului si rigorile muncii in acest domeniu. Desigur, multe se vor aprofunda in timp, lucrand efectiv si direct,  si cred ca pentru fiecare dintre colegii mei ar fi o bucurie si o onoare sa putem lucra pe mai departe sub umbrela si sub indrumarea unor profesionisti de talia  colectivuluiS  J’INFO TRAINING si J’INFO TOURS.

Permiteti-mi sa aduc inca o data calde multumiri si felicitari tuturor  pentru ideea excelenta a  organizarii cursului, pentru derularea impecabila si pentru sansa reala pentru un viitor mai bun!

Ana-Maria Bojinca – Cursant la Agent de Turism – Ghid, Seria iulie-noiembrie 2013, in cadrul Proiectului POSDRU “Calificări în turism – O şansă la un viitor mai bun”, in parteneriat cu Asociaţia Colfasa

“Profesionalism! Acesta este cuvantul de ordine cand vine vorba de J’info Training ! Toti cei care se ocupa de cursanti sunt adevarati profesionalisti si sunt încântată ca am ales J’info Training”

Marta Bondari – Cursant la Agent de Turism – Ghid Local, Seria mai-noiembrie 2013 si la Ghid National Touroperator, Seria februarie-martie 2014

SAMSUNG

“Cursul de agent si ghid mi-a aratat o noua perspectiva a Bucurestiului. Crescand in acest oras, consideram ca stiu cam tot ce merita stiut despre aceasta urbe. Ma inselam amarnic. Ce a urmat pentru mine, a fost mult mai mult decat o surpriza placuta. Cu fiecare ora de curs descopeream o latura necunoscuta si fascinanta a capitalei. Si mult mai important a fost ca intreprindeam aceasta calatorie alaturi de echipa Jinfo Training si de colegii mei de la curs. Am descoperit un oras fascinant si mi-am facut prieteni oameni minunati. Inspiratie ar fi cuvantul care sa rezume experienta mea la Jinfo Training.”

Catalin Gavrilescu – Cursant la Agent de Turism – Ghid Local, Seria mai-noiembrie 2013 si la Ghid National, Seria aprilie-mai 2014

“Pentru mine, cursul de Agent Turism/Ghid turistic local a reprezentat un nou început pe plan profesional. Alegerea de-a face acest curs la J’INFO TRAINING București o consider a fi cel puțin înțeleaptă și constructivă pentru întreg parcursul meu profesional. Grație acestei alegeri, acum mă bucur de un job stabil în domeniu, de o bază teoretică solidă, cât și practică, dar și de cunoașterea unor oameni frumoși, pregătiți și atenți la toate detaliile ce le definesc activitatea profesională și umană – aceasta este echipa J’INFO TRAINING!
Mă îndrept cu recunoștință către întreaga echipă, mulțumindu-le și pe această cale pentru toată răbdarea, încrederea, atenția și eficiența de care au dat dovadă pe tot parcursul cursului, dar și după ce această colaborare s-a încheiat.
Pentru toți cei care își doresc un nou start pe plan profesional sau consolidarea cunoștințelor în acest domeniu, recomand cu drag și încredere J’INFO TRAINING!”

Mihaela Bolea – Cursant la Agent de Turism – Ghid Local, Seria 2014

Sarmisegetuza

“Cursul Agent de Turism Ghid la J’Info Training l-am ales pentru a mă ajuta la jobul de Cruise Manager pe vase de croazieră. Cu experienţa pe care am acumulat-o înainte de curs şi ce am învăţat la J’info Training mă ajută în noul job şi mă bucură foarte mult că în timpul acestui curs avem ocazia să mergem în tururi în ţară ca să ne punem în valoare aptitudinile de ghid.
E o buna scoală de psihologie. Întalnesti o sumedenie de tipologii de oameni, e foarte interesant. Fiecare naţie îşi are filozofia ei, obiceiurile ei. Tu, ca ghid, trebuie să cunoşti foarte bine asta. Într-un fel le vorbeşti britanicilor, în alt fel americanilor. De fiecare dată descoperi alte locuri, chiar dacă ai mai ajuns acolo, pentru că depinde foarte mult de starea ta de spirit.
Vă multumesc foarte mult şi il recomand cu cea mai mare placere.”

Alex Stan – Cursant la Agent de Turism – Ghid Local, Seria 2014

“Alegerea J’Info Training s-a bazat pe dorinţa de a beneficia de experienţa acestei echipe atât în domeniul turismului cât şi în activitatea de perfecţionare profesională. Am apreciat dorinţa celor implicaţi de a-şi îmbunătăţi activitatea chiar dacă asteptarile mele nu au fost pe deplin satisfăcute şi sper că aceasta este una din etapele evoluţiei companei. Experienţa mea profesionala, atât in sectorul public cât şi cel privat, probabil că m-a facut să-mi doresc mai mult pe parcursul seminariilor. Am dorit accentuarea aspectelor practice, prezenţa formatorilor cu experienta in turism ar fi fost de apreciat, cu atat mai mult cu cat ei apareau menţionaţi pe lista lectorilor, insa din pacate aceştia nu au putut participa. Sper totuşi ca absolventii viitori sa beneficieze de experienţe mai bune şi care sa tina seama de toate sugestiile facute de noi, cei prezenti la seminariile acestei grupe.”

Florin Dumitru – Cursant la Manager in Activitatea de Turism, Seria 2014

“Am simtit ca benefica participarea la cursuri, insufletita de profesionalismul si pasiunea pentru turism a tuturor formatorilor din proiect, oameni care ne-au impartasit din experienta lor si ne-au motivat sa ne apropiem, cu toata responsabilitatea, de acest domeniu minunat, insuflandu-ne arta de a fi un ghid turistic de valoare si cu vaste cunostinte. S-a lucrat direct, am fost incurajati sa punem intrebari, sa ne exprimam punctele de vedere proprii, am discutat cazuri concrete. Intreaga echipa J’Info Training a conlucrat minunat si a transformat cursul intr-o experienta de neuitat. Participarea la aceste cursuri mi-a adus o noua si mult mai realista perspectiva in ceea ce priveste afacerea in care sunt implicata ca ghid cicloturistic in Romania si in strainatate dar si pentru mine personal, fiind o persoana deschisa, iubitoare de nou, iar aceste cursuri m-au ajutat sa ma dezvolt. Colaborarea cu echipa dvs. merita +10. Medoda de predare, apropierea de noi ca si cursanti, m-a facut sa ma simt ca o parte a echipei, si va doresc cat mai multe reusite pe viitor. Cu multumiri deosebite, Ana Maria Fociuc”.

Ana Maria Fociuc – Cursant la Agent de Turism – Ghid Local, Seria 2014

“Mi-am dorit sa urmez cursurile de Manager in activitatea de turism si Agent/Ghid de turism, asa ca am scris catre mai multe companii care ofera astfel de programe. Am primit un raspuns rapid prin email si detaliile suplimentare de care aveam nevoie prin telefon de la J’info Training. Am obtinut la timp suportul de curs si toate informatiile necesare pentru a ma putea inscrie la cursuri, iar in privinta zilei de examinare, comunicarea a fost prompta si, fiind anuntat din timp, s-a potrivit foarte bine cu programul meu incarcat, ceea ce pentru mine a contat foarte mult. Ma bucur ca in curand voi fi absolvent si multumesc pentru suport si operativitate J’info Training.”

Razvan Pascu – consultant marketing
RazvanPascu.ro: http://razvanpascu.ro/

Cursant la Manager in Activitatea de Turism, Seria 2014

“Perioada petrecuta impreuna in ultimele luni a fost una frumoasa si foarte interesanta. Am cunoscut oameni frumosi de la care am invatat o gramada de lucruri. Va multumesc pentru tot si sper ca ne vom revedea curand.”G2 Travel

Anca Beciu

“Sunt fericita ca Dumnezeu mi-a dat minunata sansa de a va cunoaste, de a lucra alaturi de voi si de a invata. Am avut ocazia sa invat si sa ascult pe langa chestii pur teoretice si povesti de viata, informatii folositoare care mi-au imbunatatit munca de la birou. Pe unii dintre voi am ajuns sa va cunosc altfel, sa va indragesc si sa va consider astazi PRIETENI!!! Sper ca vom iesi impreuna din ce in ce mai des si vom pastra ‘atmosfer’ grupului nostru de tineri ghizi!!”

Luiza Grecu

“Este crucial ca un cursant sa invete exact ce face un ghid. Experientele doamnei Man au fost un exemplu foarte bun pentru noi – am putut sa vedem exact ce face un ghid si cum evita situatiile dificile.”

Denisa Potocianu

“Va multumesc pentru perioada aceasta petrecuta impreuna. Am invatat impreuna, am iesit, am ras, am petrecut clipe frumoase & nu numai. Vreau sa cred ca ne-am bucurat toti de aceste doua etape. Suntem ghizi.”

Smaranda Ştefan

“Datorita voua, in ultimele 3 luni am reusit sa trec printr-o experienta noua si sa-mi descopar o noua pasiune, cea de a fi ghid. Am petrecut momente frumoase alaturi de voi si de ceilalti colegi din G2 cu care nu aveam sansa sa interactionez prea des. Va multumesc pentru aceste sanse!

Alina Teodorescu

“Vreau sa va multumesc pentru tot! Am petrecut alaturi de voi clipe de neuitat, am invatat lucruri noi, am ras impreuna si ne-am distrat. 🙂
Multumim pentru profesionalism si pentru toate informatiile furnizate!”

Dana Ţânţaru

“A fost o perioada frumoasa, care s-a terminat din pacate :(. Am invatat lucruri noi, si am cunoscut persoane cu care am impartasit momente frumoase si amuzante. Sunt sigura ca ne vom reintalni dar pana atunci: Cheers guys!! We’ll be guides!!”

Andreea Vlaşcu

Cursanti G2 Travel, curs Agent de turism-ghid si Ghid National Touroperator, Seria 2014

“Cursurile de la Jinfo Training au fost mai mult decât prezentări power-point în timpul cărora trebuia să mă scufund în scaun, ca umbra capului meu să nu acopere scrisul. Cred că au fost mai mult lecții de viață, povești din vieți cotidiene, din care am absorbit exact ce aveam nevoie, când și cât aveam nevoie. Nu știu dacă o să fiu vreodată ghid full-time, dar oamenii pe care i-am cunoscut aici și-au pus cu siguranță amprenta asupra minții mele și mi-au influențat parcursul fără ca eu să-mi dau neapărat seama acum, pe loc. Sunt și mai sigură că voi arăta România mea dragă unor grupuri – fie ele de străini sau români și asta și datorită întâlnirilor din mansarda de pe Dionisie Lupu. În încheiere, nu pot decât să mulțumesc pentru invitații surpriză, pentru sfaturi minunate, pentru roll-play-uri, pentru scepticism, pentru râsete, pentru călătorii în lumi paralele, pentru îngăduință, copăcei și căbănițe. A fost frumos că ne-am întâmplat.”

Ancuta Iosif – Cursant la Agent de Turism – Ghid si Ghid National Touroperator, Seria 2015

“Deseori se spune că nimic nu e întâmplător, dar expresia chiar are sens. Nu e întâmplător că la cursul de ghid turistic am întâlnit un grup aparte, practic tot grupul de cursanți este foarte fain, ne-am împrietenit imediat, am avut despre ce vorbi, ce povesti, împărtășit pasiuni. Mă bucură mult faptul că am găsit prieteni la curs, persoane cu care voi ține legătura și după. Iar ce am învățat la cursul de ghid îmi va fi foarte util pentru planurile mele de viitor. :)”

Romulus-Andrei Bena – Cursant la Agent de Turism – Ghid, Seria 2015 si Ghid National Touroperator, Seria 2016

„Avertisment: Pentru toţi cei care cred că este simplu să te desparţi de oameni cu care te-ai tot întâlnit săptămânal timp de 3 luni de zile pe Dionisie Lupu nr.58, pentru a învăţa tu de la ei, ei de la tine şi toţi de la profesorii de la J’infotraining, am un anunţ de făcut: Este foarte greu!… cu fiecare curs ce trecea am devenit tot mai mult o familie, care trăieşte armonios într-o atmosferă de voie bună, cu multe zâmbete, surprize plăcute ici colo (dar definitiv memorabile), teme pentru acasă rezolvate mai mult sau mai puţin maiestuos şi seri în compania unor oameni deosebiţi, pe care nu i-aş fi întâlnit, în mod obişnuit, în parcursul meu profesional şi personal. Şi iată că totuşi eu mă număr printre cei norocoşi – puţini sau mulţi (prea puţin contează) – care au avut parte de toate acestea. Şi pentru aceasta vă mulţumesc din suflet tuturor celor pe care i-am cunoscut la cursul de agent de turism/ghid şi, în mod special, ţie, Adriana, pentru că ne-ai făcut să credem în noi şi în potenţialul nostru de oameni apropiaţi domeniului turismului! Acum, la final, mărturisesc cu bucurie în gând şi suflet că îmi voi revedea o parte din colegi la următorul curs, cel de Ghid naţional. Aşadar, pe curând, dragi colegi!”

Oana Moldovan – Cursant la Agent de Turism – Ghid, Seria 2015 si Ghid National Touroperator, Seria 2016

“Subscriu, multumiri, Adriana! Ai reuşit să creezi o atmosfera minunată, şi poate ăsta este principalul motiv pentru care noi toţi am interacţionat foarte mult şi foarte cald. Personal, pe lângă lucrurile interesante invăţate sau reîmprospătate aici, am rămas cu ceva mai important, şi anume faptul că am interacţionat cu persoane valoroase, pozitive, şi totul impachetat (de tine) într-o atmosferă excelentă. Multumesc!”

Edurad Caltut – Cursant la Agent de Turism – Ghid, Seria 2015

„Sunt extrem de încântată că am ales J’info Training pentru a face cursurile de agent de turism/ghid. Mi-au fost depaşite asteptările. Am ramas nu doar cu nişte amintiri frumoase din cele cateva luni cât a durat cursul, ci si cu niste prieteni pe masură. A fost un curs uşor neconvenţional, presărat cu multa veselie şi zâmbete. Mai mult decât despre cursul în sine, a fost despre oamenii minunaţi pe care i-am intalnit. Şi cred că pentru acest lucru nu pot decât să îi mulţumesc Adrianei, unul dintre cei mai frumoşi oameni pe care i-am intalnit până acum. Cursul e foarte bine organizat, temele alese interesante, lectorii foarte bine pregătiţi. Am invăţat o grămadă de lucruri într-un timp destul de scurt pe care sunt încântată că acum le pot pune în practică cu turiştii pe care îi plimb. Deci nu pot decât să mulţumesc înca o dată atât Adrianei, cât şi colegilor mei de grupă pentru timpul frumos pe care l-am petrecut impreuna. Şi sunt sigură că ne vom intâlni şi de acum în colo.”

Anca Sarbu – Cursant la Agent de Turism – Ghid si Ghid National Touroperator, Seria 2015

“J’Info aduce un plus de culoare în cadrul cursurilor de ghid de turism pentru că oamenii sunt cei care dau valoare fiecarei şedinţe prin pregătire, cunoştinţe, umor şi interactivitate. Cred că mai depinde şi de fiecare cu ce bagaj e dispus să plece din această croazieră J’Info. Mi-a facut o deosebită plăcere să fiu asistată de ghidul J’Info, anume Adriana, unică prin felul ei de a fi şi de a aborda orice problemă sau discuţie.”

Carmela Ionicescu – Cursant la Agent de Turism – Ghid si Ghid National Touroperator, Seria 2015

“Daca doriti sa faceti si altfel de cursuri va recomand cu drag cursurile Jinfo Traning. In afara datelor concrete o sa primiti informatii care va ‘forteaza’ sa priviti lucrurile din cu totul alta perspectiva. Multumesc ca am avut oportunitatea sa va cunosc.”

Razvan Iuhasz– Cursant la Manager in activitatea de turism, Seria 2016

“Au fost prezentate foarte multe informații de calitate, multe dintre ele necunoscute/neutilizate în practica personală până atunci. Atmosfera a fost una destinsă, ne-am simțit bine cu toții. Recomand acest curs tuturor celor care vor o carieră în turism.”

Marinica Serban – Cursant la Agent de Turism – Ghid si Ghid National Touroperator, Seria 2016

“Un curs ținut de lectori profesioniști și entuziaști la care vei învăța rapid coordonatele industriei turismului. Mulțumesc.”

Nicole Dutu – Cursant la Agent de Turism – Ghid si Ghid National Touroperator, Seria 2016

“Am apreciat foarte mult interactivitatea acestui curs. De asemenea, am apreciat nespus de mult faptul că toate subiectele teoretice au fost susţinute de exemple practice. Pentru sesiunile viitoare, recomand să păstraţi acelaşi spirit şi atmosferă propice unui mediu de instruire eficient.”

Vlad Isac – Cursant la Agent de Turism – Ghid si Ghid National Touroperator, Seria 2016

“Cursurile oferite de J’Info Training au un numitor comun: veselia şi profesionalismul. Am urmat cursurile de ghid de turism şi fiecare modul mi-a oferit posibilitatea să cunosc oameni interesanţi din industria turismului şi să le aflu opiniile cu privire la diverse situaţii care pot apărea pe parcursul desfăşurării unei astfel de activităţi. Recomand aceste cursuri tuturor celor care doresc să devină adevaraţi profesionişti. Adriana, multumesc pentru profesionalismul de care ai dat dovadă şi pentru implicarea în atragerea unor lectori interesanţi care ne-au înseninat puţin serile de curs.”

Gratiela Zavaschi – Cursant la Agent de Turism – Ghid si Ghid National Touroperator, Seria 2016

“Mă bucur că am avut prilejul să cunosc oameni minunați care cu timpul mi-au devenit prieteni în adevăratul sens al cuvântului. Mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată şi prilejul de a învăța lucruri noi alături de voi! Mulțumesc pe această cale Adriana Nica pentru dobândirea şi perfecționarea mea prin realizarea acestor cursuri. Mă înclin în fața voastră cu respect şi vă îmbrățişez cu drag! Vă iubesc!!! Alin :)”

Alin Gherasimescu – Cursant la Agent de Turism – Ghid si Ghid National Touroperator, Seria 2016

“Pentru mine J’Info Training a însemnat în primul rând interacțiunea cu o față a turismului necunoscută mie, un turist avid de interacțiunea cu natura, a celui care munca pe mare l-a purtat pe 3 continente diferite, însă mereu solitar sau membru al unor echipe mici și extrem de mobile. Gestiunea grupurilor mari a fost o lecție de la care am lipsit constant, dar despre care am învățat la cursurile J’Info Training.

Schimbul de experiență cu profesioniști din domeniu, precum și networking-ul extrem de prețios mie și afacerii mele reprezintă o plus valoarea consistentă adusă acestui curs. Mulțumesc Adriana și pe curând!”

Alexandru Codreanu – Cursant la Agent de Turism – Ghid si Ghid National Touroperator, Seria 2016

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s